Göm menyn

Alla anställda vid LiU får ett LiU-kort. Doktorander får även ett student-LiU-kort. Personer som inte är anställda men som är associerade med LiU på annat sätt och behöver tillträde till universitets lokaler kan få besökskort av sin institution.

LiU-kortet fungerar inte enbart som passerkort utan även som lånekort på universitetetsbiblioteken. Först dagen efter du har aktiverat ditt LiU-id hos kontoansvarig kan du hämta ut ett LiU-kort (passerkort). Detta för att kortet ska få status ”bibliotekskort”. Kortet hämtas ut i Infocenter som finns i ingång 76 (Campus US) eller i ingång 33 (Campus Norrköping). För information om öppettider på Infocenter

När du hämtar ut kortet kommer du även bli tillfrågad om du vill knappa in en 4-siffrig PIN-kod som du sedan ska använda på kopieringsmaskinerna.

Liu-kort för anställdaTillträde

När du har hämtat ut ditt LiU-kort ber du den kontaktperson som finns på din avdelning att hjälpa dig så att du får tillträde inlagt på kortet. Kontaktpersonen behöver få följande information:

  • LiU-id
  • information om vart du behöver komma in
  • önskad 4-siffrig PIN-kod till dörrarna (det kan vara bra att välja att ha samma PIN till dörrarna som till kopieringsmaskinerna). Det är inte alla dörrar som kräver kort och PIN när de är låsta men en del gör det.

Spärra kort

Om du förlorar ditt kort ska du snarast meddela din kontaktperson detta så ditt kort spärras. Efter det kan du gå och hämta ut ett nytt LiU-kort i Infocenter.

Mer information:

Om du önskar läsa mer om LiU-kort kan du klicka på nedanstående länk.
http://www.liu.se/insidan/liu-kortet
 

Vi arbetar med LiU-kort på HMV:


Anna60x80

Tillträdesansvarig HMV

Anna Schenell, samordnare
 


Kontaktpersoner på avdelningarna

Malin Strand

Malin Sundberg

Administratör, DISP
 


Nora Östrup

Nora Östrup

Samordnare, ORH
 


Åsa Fahlstedt

Åsa Fahlstedt

Administratör, PRNV
 


Camilla Rosén

Camilla Rosén

Administratör, SH


 


Anna Schenell Anna60x80

Samordnare, VS
 

 


Sidansvarig: anna.schenell@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-10-09