HMV:s rutiner för granskning av ansökningar av excellenta forskningsmedel

Vi har tidigare informerat om de rutiner vi har vid HMV kring ansökningsförfarande till excellenta finansiärer (se bilagor nedan). I december ordnades en inspirationslunch i Linköping och Norrköping där möjlighet fanns att ställa frågor kring ansökningar till erfarna forskare vid vår institution.

Nästa aktivitet är en workshop den 4/2 kl 13-16 på Campus US.  Workshopen vänder sig till personer som just nu arbetar med ansökningar som ska skickas till excellent finansiär under våren. Vid workshopen finns möjlighet att diskutera texterna med erfarna personer vid vår institution. Anmäl dig till workshopen här senast 27 januari!

Inför workshopen ser vi gärna att du tar del av denna informationsfilm!

Dokumentet gällande rutiner för ansökningsförfarande till excellenta medel är nu uppdaterat med en lista med personer vid vår institution som tackat ja till att vara interna granskare. Då rutinerna är nya och även workshopen ligger sent i tid i år som en följd av uppstart av HMV så undantas ansökningar som skickas till FORTE under början av februari från den interna granskningsrutinen i år.

2020-01-24

Sidansvarig: emma.busk.winquist@liu.se