Göm menyn

HMV Intranät

Välkommen till HMV:s internwebb. Vår nya externa hemsida hittar du här

HR-personalEkonomiOrganisation


 

LokalerForskarutbildningKalendarium

MiljöarbeteArbetsmiljöLika Villkor

KommunikationIT och InformationDokumenthantering

SäkerhetKrishanteringÖvrigt
 


 

Aktuellt

Smittspridning inom Medfak

I veckan har information gått ut till studenterna vid Medfak om vikten av att minska risken för smittspridning av covid-19. Läs utskicket här.

Illustration av lista med avbockade rader

Val till ny fakultetsstyrelse och Dekanat

Snart är det dags för val av ny fakultetsstyrelse samt Dekan och prodekan. Så här går valet till.

Förslag på prefektur och institutionsstyrelse vid HMV 2021 - 2023

Nedan ser ni företrädargruppens förslag på prefektur och institutionsstyrelse vid HMV 2021 – 2023. Företrädargruppen som består av Jenny Alwin (t.f. ordförande), Tino Ebbers och Åsa Ernersson utsågs av institutionsstyrelsen i mars och har jobbat med förslaget sedan dess. Deras sista uppgift blir nu att lämna över förslaget till rektor för beslut.

Håll en knölsvans avstånd

Välkomna tillbaka!

Vi hoppas att ni alla haft en, efter omständigheterna, fin sommar. Nu är det dags att dra igång höstterminen och flera av er kanske undrar över vad en ”successiv återgång till campusförlagt arbete” kommer innebära för just er.

Rapsfält.

Sommarhälsning från HMVs ledningsgrupp

Det har varit en utmanande vår där vi medarbetare fått tänka om och tänka nytt i många lägen. Nu stundar semestern – här är några rader från ledningen om det och hösten.

Parkeringsskylt

Personalparkeringen på Campus US - info på nätet tillgänglig

Nu går det återigen att läsa information om personalparkeringen US på webben. Infon låg tidigare på Regionens intranät vilket gjorde att många LiU-anställda inte kunde läsa den.

Växthuset

Verksamhetsstöd under semesterperioden 2020

Under sommaren har verksamhetsstödet begränsad bemanning. Här hittar du information om hur och när du kan få hjälp med ev administrativa frågor under tiden.

Beslut inför HT2020.

Så ser beslutet ut för HT2020

Vår gemensamma hållning är att verksamheterna fortsätter i nuvarande distansläge fram till terminsstart. Under höstterminen blir det en successiv återgång till mer campusbaserad verksamhet.

Coronavirus - illustration

Coronapandemin – ett nytt forskningsprojekt om implementering av policys för social distansering i Danmark och Sverige

Per Nilsen är forskningsledare för ett nytt danskt-svenskt samarbete kring frågor om implementering av olika policys för social distansering med anledning av Coronapandemin – vilka åtgärder har genomförts på nationell nivå, hur motiveras de, hur har de kommunicerats av myndigheter och hur har de mottagits och efterlevts av befolkningen i Danmark och Sverige?

Varningsskylt

Information från centrala krisledningen vid Linköpings universitet

Läs mer om den centrala krisledningens överväganden inför kommande beslut för verksamhet hösttermin 2020. Vi väntar på mer information under nästa vecka och när det slutgiltiga beslutet fattas.

Digital prisceremoni för uppskattade pedagoger

I veckan genomfördes Consensus årliga prisutdelning. Allt hölls på distans, men det stoppade inte applåderna från att hagla in digitalt.

signatur

Viktigt med rätt adress vid vetenskapliga publiceringar

För att den Medicinska fakulteten vid LiU och den medicinska forskningen knuten till Region Östergötland och Sydöstra sjukvårdsregionen ska få rätt nivå på statsanslag krävs korrekt adress vid vetenskaplig publicering. Här hittar du instruktioner!


Äldre nyheter

Portaler

 

Team IKT på Medfak

Omorganisation 2020
Knapp HR-webben
Raindance
LISAM inloggning

Värt Att Veta - IT-tips för dig som jobbar på LiU

Anmäl dig till HMV:s nyhetsbrev

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev? Följ denna länk för att anmäla dig till epost-listan

Genom att anmäla dig till listan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter (e-postadress) för utskick av nyhetsbrev. Vi kommer inte lämna ut din adress till andra och du kan när du vill avsluta din prenumeration via din egen inloggning och lösenord för Mailman (som du erhåller i samband med din anmälan till listan).

Förslagslåda

Saknar du någon information i vårt veckobrev eller på vår internwebb? Har du ett förslag att framföra till ledningen? Fyll i formuläret nedan så tittar vi på det! Du kan givetvis vara anonym om du så önskar, men om du vill få personlig återkoppling är det bra om du fyller i namn och e-postadress också.

Med vänliga hälsningar
Emma Busk Winquist
Kommunikatör, IMH

Förslag

Namn

E-post

Ange siffran 1001Sidansvarig: cecilia.safstrom@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-10-20